KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS 2017

 

logo-IAME.640.wit
De KNAF Cup IAME X30 Netherlands is een nieuw clubkampioenschap dat in 2016 in Nederland geïntroduceerd wordt. Cpoint is de organisator van deze, onder auspiciën van de KNAF, te verrijden wedstrijdserie waarin de karts zijn voorzien van de X30 krachtbron. Cpoint is al geruime tijd in de kartsport actief en is als organisator bij de KNAF aangesloten.

De KNAF Cup IAME X30 Netherlands wordt georganiseerd met technische ondersteuning van IAME importeur PDB (Peter de Bruijn Kartracing) uit Vlaardingen. Het onder auspiciën van de KNAF door Cpoint te organiseren clubkampioenschap zal in 2016 verreden worden over vier of vijf wedstrijden op aansprekende banen in binnen- en buitenland. De klassen die in het kampioenschap worden opgenomen zijn: IAME Parilla 60 cc, IAME X30 15PK, IAME X30 Junior, IAME X30 Senior en IAME X30 Shifter

Casper Reinders, namens Cpoint: “De onderhoudsvriendelijke IAME-motoren worden, ten behoeve van zo eerlijk en spannend mogelijke races, verzegeld. No-nonsense en budgettair vriendelijke wedstrijden, waar IAME ondertussen internationaal om bekend staat.”

Voor vragen over de KNAF Cup IAME X30 Netherlands kan een mail worden gestuurd naar: 
info@knafcupiame.nl. Ook is er inmiddels een facebookpagina online: KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS. Nadere bijzonderheden betreffende het kampioenschap zullen binnenkort bekend worden gemaakt. De IAME Service- en Zegelpunten worden nauw bij de organisatie betrokken. 

 

Voor meer info kijk op www.knafcupiame.nl

 

Vol trots presenteren we u de kalender KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS – IAME X30 BENELUX OPEN 2017 (kalender onder voorbehoud).

Met de top ervaring van 2016 nog vers in het geheugen zetten we samen met IAME Belgium een kalender neer die zijn gelijke niet kent. Iedereen is van harte welkom in het grote IAME X30 KNAF CUP / Benelux Open kampioenschap.

Samen met onze Belgische partner bieden we u een serie van ZES wedstrijden die worden verreden op geweldige banen met een ijzersterk en vol deelnemersveld. En dit alles met zeer betrouwbare en gelijkwaardige motoren.
We gaan samen met u zorgen voor een prachtig kartseizoen IAME X30.

Voor het eerst gaan we naar Kerpen in Duitsland, voor velen bekend als de kartbaan van Michael Schumacher. Een baan die perfect past in het rijtje topbanen.

We starten het seizoen met de KNAF CUP/Benelux Open Wintercup op 11 en 12 februari op Karting Genk. Deze wedstrijd telt mee voor het algemeen kampioenschap 2017, en geldt tevens als de beste voorbereiding voor de IAME International op Genk in maart.

 

De kalender KNAF CUP/BENELUX OPEN

 

 

Evenement

 

Datum
KNAF CUP 1 / BENELUX OPEN11/12 februariGenk
KNAF CUP 2 / BENELUX OPEN / BC11/12 maartMariembourg
KNAF CUP 3 / BENELUX OPEN / BC

29/30 april

Spa
KNAF CUP 4 / BENELUX OPEN24/25 juniKerpen
KNAF CUP 5 / BENELUX OPEN / BC19/20 augustusGenk
KNAF CUP 6 / BENELUX OPEN23/24 septemberEmmen